Zveme Vás na Fresh Festival, který se bude konat o víkendu 21. a 22. června 2025 na Dostihovém závodišti v Pardubicích.
Vstupenky zakoupíte ZDE.
„Gastronomické zážitky, které jinde nenajdete.“

Budete si moci zakoupit výrobky od potravinářů ze soutěže MLS Pardubického kraje:
🍻 Pivovar Opatovický poklad – pivo, pečivo, koláče
🥓 Řeznictví U Švandů – masné výrobky
🍷 Trikam Nasavrky – medovina
🍰 Angi dorty – dorty, zákusky
🧀 Květná Zahrada – sýry, sušené ovoce
🍞 Medovinka – med, pečivo
🌼 Jana Kolrusová – čaje, kávoviny z pampelišky
PROGRAM na Elimon Cooking & Music stage
Sobota
10:00 otevření areálu
10:00 – 11:00 reprodukovaná hudba
11:00 – 11:45 Marek Hora – Umění japonského nože, workshop o japonské kuchyni s noži Yaxell.
11:45 – 12:00 Slavnostní zahájení – primátor města Pardubice Bc. Jan Nadrchal
12:00 – 12:45 Zdeněk Pohlreich – cooking show
12:45 – 13:00 Martin Vogeltanz – Mattoni barmanská show
13:00 – 13:45 Jaroslav Sapík – ukázky vaření zvěřiny a regionálních potravin – Českomoravská myslivecká jednota
14:00 – 14:45 Šon Chung – Šonoviny TV – cooking show
15:00 – 15:45 Petr Heneš cooking show – vaříme s MLS Pardubického kraje
16:00 – 16:45 Zdeněk Pohlreich – příběh, který voní vášní mama´s burger Pardubice – cooking show
17:00 – 18:00 zvuková zkouška Davida Kollera + reprodukovaná hudba
18:00 – 19:00 koncert David Koller
19:15 – 20:00 reprodukovaná hudba
20:00 konec
Neděle
10:00 otevření areálu
10:00 – 11:00 reprodukovaná hudba
11:00 – 11:45 Ryba na talíř. Tak v čem je háček? – Mirek Dušek cooking show
12:00 – 12:45 Iveta Fabešová – cukrářská show, příprava klasického francouzského dezertu Paris-Brest.
13:00 – 13:45 Marek Hora – Umění japonského nože, workshop o japonské kuchyni s noži Yaxell.
13:50 – 14:00 Martin Vogeltanz – Mattoni barmanská show
14:00 – 14:45 Gault&Millau POP battle – Esko bistro x United kavárna v zahradě
14:45 – 15:00 Vyhlášení vítěze o nejúspěšnější restauraci Elimon FRESH festivalu Pardubice 2025
15:00 – 15:45 SMASH-BA cooking show by Adam Rundus
16:00 – 16:45 reprodukovaná hudba
17:00 konec
Více informací ZDE
